Styrelsen

Ordförande

Alejandra Andersson

E-post: alejandra.andersson@gmail.com

Jag tänkte berätta hur jag kom i kontakt med biodling.
Det var när jag träffade min man och vi började tillbringa stora delar av sommaren i Gnesta på svärföräldrarnas gård. Jag som är ett tvättäkta betongbarn kände mig lite vilsen i all natur och kände att jag ville ha en plats och ett syfte med min tid på landet.
Efter att ha sett ett program på TV insåg jag att biodling var min grej, inte så mycket för att bidra till mångfald eller för den eventuella honungen som jag kunde skörda. Nej, det som lockade var den tuffa dräkten, javisst, jag erkänner att det var kläderna som fick mig att starta med biodling.
Nu såhär nästan 12 år senare kan jag bara skatta åt det, samtidigt känner jag mig lyckligt lottad. Att får vara biodlare ger så mycket mer än bara honung, det ger mig en meningsfull och viktig uppgift i vårt arbete att bevara mångfalden i vår natur. Detta samtidigt som jag kan njuta av att vara i bigården, höra surret, känna dofterna och få ta del av livet i kuporna, det är en obetalbart!
Idag är jag alltså ordförande för föreningen och det är bara för att jag vill dela denna fascination för bina med andra likasinnade.
Härmed vill jag därför hälsa dig välkommen till vår förening, och jag hoppas att du får svar på dina frågor oavsett vilken nivå du har på biodlingskunskaperna.

Sekreterare

Linda Norelius Moberg

E-post: linda@purrelir.se

Kassör

Linus Nihlen

E-post:  linus9009@hotmail.com

Ledamot

Jens Westbärg

E-post: jens.vastberg@telia.com

Ledamot

Boel Nordström

E-post: Boelnordstrom@outlook.com

Suppleant

Henrik Ahlström

E-post: nybyggetbigard@gmail.com

Suppleant

Carl Trehn

E-post: carl.trehn@telia.com